buäh

 FÖÖRLÅT! FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!

Jag vet, jag är en hemsk människa! Men jag har inte hunnit blogga på jättelänge nu! Ni måste förlåta mig babes, men jag har haft, bokstavligen, FULLT UPP hela tiden, och jag har inte haft nån data som jag har kunnat blogga på den senaste veckan heller! Jag har ju flytttat till vendelsö som ni redan vet och jag har vart så upptagen med att packa upp grejor och fixa och hjälpa till hemma att jag bara inte haft tid.
Och det jobbiga är att det har händ så jävla mycket när jag inte ar bloggat, på den där handbollscupen jag var på hände det skitmycket saker! Och det var jättekul där som jag sa att det skulle va, faktiskt ännu roligare än vad jag trodde. men jag lovar att jag ska upptadera så mycket det går nu och försöka komma ihåg allting som hänt!  Men ni får vara tålmodiga för jag kommer inte ha tillgång till en data tills på måndag! Då lovar jag att skriva varje dag!

Förlåt än en gång, I love u all!

NU ÄR JAG HEMMA IGEN!

Hej alla söta läsare! Ni måste vara helt frustrerade nu när det har gått tre dar sedan jag bloggade sist! har saknat er med. Men just nu hinner jag inte skriva om min helg som har vart skitnice! verkligen, det var sol varje dag och jättevarmt i göteborg. Men jag berättar allt senare idag. Nu ska jag nämligen åka till min praoplats, på Ben&Jerrys :) har lite småbråttom nu, kiss and goodbye sweeties.

matmatmat

hello sötnusar ♥ !

har precis kommit hem från centrum. Jag handlade med mamma på ICA, hon skulle köpa något att äta på tåget till mig. Det blev 2 bakelser, en cokosboll och en brownie, en pucko, en smoothie, en loka, en brie macka och pannkakor :D haha som att jag ska äta upp allt det där, eller jo föresten, jag äter ju som en häst... höhö. Och så får jag inte glömma att köpa en FRIDA tidning på centralen, sen är allt check. Fan vad nice det ska bli, thih :) Aja, önska mig lycka till på cupen.

Ciao! ♥

last goodbye

Godmorgon sunshines, idag har jag lite saker som måste göras innan jag åker till göteborg:

•  åka till centrum och handla strumbyxor
•  träffa adam lite snabbt ( om jag hinner )
•  ringa mamma och säga att hon ska ta med min laddare, tandborste & målvaktströja
•  gå förbi skolan och lämna två viktiga papper
•  köpa FRIDA tidning till tåget !
•  packa klart

hm... undra om jag hinner allt det här? Isf måste jag nog börja göra i ordning mig nu.
Puss på er, det här blir nog mitt sista inlägg innan Måndag när jag är hemma igen, BUÄH!



DETHÄRÄRMINRUBRIK

Tjubre alla sötnosar!
nu är jag hemma från träningen i vättinge. Det är härligt nu när man börjat med uteträningar, när solen skiner och det fortfarande är ljummet på kvällarna. Idag på träningen när jag passade med vickan så fick jag en jättehård boll rakt på mina nagelband, ni vet på detdär sättet som gör ont som satan på, och då började de självklart blöda direkt och mina nagelband är av, och det svider som in i helvete kan jag säga er, det  är jävligt synd om mig nu... det gör tillochmed ont att skriva på datan. Höh, nog om mina naglar.. Har precis käkat, pannkakor ^^ .  Och nu ska jag packa, jag åker ju till Göteborg redan imorgon! Det känns som det är jättelångt kvar tills vi ska åka till Aranäs Open. Men det ska bli skitkul :) Ser fram emot det jättemycket. Haha och det är alltid lika kul på tåget påvägen dit. Jag vickan och julia flummar som bara den. Hih. Men det som därimot inte är så kul är att jag inte kommer kunna ha nån data där :( så ni får försöka klara er utan mig sålänge. Och om det inte funkar får ni väl komma till Göteborg istället då :) det funkar också. Fan vad kul det ska bli. Jag lovar er att lägga in jättemycket bilder och kanske videosar när jag kommer hem igen :)  Nice asså. Aja, nu ska jag packa och sånt, skriver mer tonight.

Puss!


en fråga

Nu har jag duschat och känner mig superfräch! och mycket piggare :) och nu luktar mitt hår jordgubb igen ^^ älska mitt balsam säger jag bara. Hm, har inte så jävla mycket att skriva. Jo juste, jag lovade er ett video inlägg, och jag kommer inte svika er, det kommer så småningom :) när jag har instalerat den där grejen på min data. Och när de är klart då jävlar :)... Men en fråga till er som läser min blogg, vad skulle ni tycka var intressant att jag skriver om, har ni något speciellt ni vill att jag ska skriva om? eller har ni några frågor är det bara att fråga. Jag svarar på allt. Och det är bara kul om ni vill att jag ska skriva om något speciellt! Det gör jag mer än gärna. Hm, jag tänkte på något. Men jag glömde bort det... Typiskt mig. Jag kommer alltid på något jag ska skriva men när jag ska börja sviker minnet mig. Jag är så jävla glömsk. haha, men nu ska jag ner och käka bulle, tjock som jag är! :) puss på er.





bloggar senare istället

Har kommit hem nu, det blev inga kläder för min del för jag bråkade med pappa. Som vanligt. Men jag ska flytta hem till mamma snart så då slipper vi båda det. Är inte på så jävla bra humör just nu, vet inte varför men tidigare idag var jag typ asglad. Men det har vänt helt, anyway, jag ska duscha nu. Känner mig ofräch eftersom jag inte duschade imorse. Fortsätter skriva sen, kisses



svar ifrån frågestunden

1. Fråga:

Haha okej, har du vääldigt blåa ögon eller är dett bara så på dina bilder? ;)


Svar:
Jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den, haha jag antar att jag tyvärr inte har riktigt så blåa ögon påriktigt som jag får på bilder. Men jag photoshopar dom inte blåare i varjefall :) 


2. Fråga:
är du oskuld ?


Svar:
Ja det är jag :)

3. Fråga:
Vad lyssnar du på för musik? :)


Svar: Ärligt så lyssnar jag på nästan all musik! Allt från r&b till hardstyle & rock :)
 

4. Fråga:
Vad gillar du för kläder? :)


Svar: Olika, jag gillar att variera min klädsmak och provar på nya saker :)

5. Fråga:

har du oich adde haft sex ?
hur gammal är du ?
vem är din bästavän ?
vilken skola går du i ?
hur många har du varit tillsammans med
& hur många har du haft sex med ?


din blogg är bäst hihi



Svar:
Nej inte än.
Jag är tolv.
Jag nog 3 olika bästavänner, en av dom är Viktoria.
Hanviken.. Jag har inte riktigt koll på hur många jag har vart tillsammans med. Men runt 10 st.
Jag är oskuld än :)
Kul att du tycker det, fortsätt läsa då :)


6. Fråga:

playade adde dig sisst ?

Svar:  Senaste gången vi gjorde slut var det jag som dumpade honom. gången innan det "playade"  han mig ja, men ångrade sig snabbt :)

7. Fråga:
 Diggar din blogg hördu! favoritaffär??


Svar: Kul att höra :) Min favorit affär är nog Gina av alla :)

8. Fråga:
Hur många bes har du ungefär på din blogg varje dag?


Svar: Not much, om jag ska va ärlig. Jag började nyss blogga igen så just nu kring 250 per dag.

9. Fråga ( egentligen ingen fråga men ) : heej .. ville bara att du skulle veta att adam är inte som du tror ! han håller på med alla tjejer hela tiden och till mig ringde han 12 ggr och frågade ifall vi skulle ha tele sex !! och jag ba nej du kan ringa din flickvän paula ist. men han ba nej jag vill ha telesex med dig sötnos !!! och tro mig jag går i samma skola och träffar honom typ varje dag !! så.. nu har jag fått säga de jag ville få sagt..hejdå !!

Svar: Hm, det var tråkigt att höra. Jag vet hur adde är, och ja han har vart en player. Förlåt om du ser dethär adam men det är sant. Men tyvärr tar jag inte åt mig av folk som jag inte känner som dig. Men tack ändå


10. Fråga:
Du har grymt fina ögon, och fin blogg, hur blir kvällen? 

Svar: Tack ^^ Ikväll händer inget speciellt, jag ska till Kumla herrgård med min pappa, elin & hennes pojkvän och äta grillat :)

11. Fråga:
Hur gammal är du?
Ngn pojkvän?

Svar: 12, snart. Ja, Adam heter han.


FRÅGESTUND, börjar.. NU



SÅDÄR, nu startar jag en frågestund här på my lovely blogg, så frågafrågafråga, vad ni vill ! jag svarar tillochmed på de aldra personliga, så kör bara! Drar till stan nu och när jag kommer tillbaks vill jag ha MASSA kul frågor att svara på, PUSS SÖTNOSAR

Frågerstunden avslutad, nu svarar jag på alla frågor så snabbt jag kan. Puss

rubrik? fan heller

Tju bloggen! Jag hade faktiskt tänkt att köra ett videoinlägg, mitt första dåra, men min cpdata kunde inte spela upp det och tyvärr vet jag inte hur man gör när man ska installera alla nya saker. Så det sket sig, men min pappa har lovat mig att hjälpa mig när han kommer hem så här ska ni allt få ett videoinlägg! Hih, längtar ni eller? såklart ni gör, mitt första videoinlägg liksom  Fan vad gött. Men nu är det så att jag ska snart dra till stan, och där ska jag möta papi, och så ska vi handla massa. Eller jag dåra, han är mest med för han ska betala, hihi pappa betalar vettni, nej jag driver men. eller det är typ så faktiskt, jag kanske är lite bortskämd? nej det tror jag inte... vem vet. men i alla fall, nu när jag drar hade jag tänkt att köra igång en frågestund här, & jag svarar på allting när jag kommer tillbaks, och som ni vet får ni fråga exakt vad som helst och jag svarar på allt! om det inte är för personligt dåra, men det kanske jag gör ändå, vi får se, är ni förväntansfulla eller? det tror jag allt. Öhm.. ja fråga på nudå! Hare gött så länge babes! Ciao ;D

Hiss eller Diss?

Det är så mycket som blir modernt igen nu på senaste tiden, och det mesta är grymt snyggt. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

hippiebandet
 
fransväskan
 
trasiga legginsen
 

Slitna jeansen


gladiatorskorna



Enligt mig är allting grymt snyggt, men mina favoriter är dom rosa gladiator skorna, dom slitna jeansen & hippebandet, hisshisshiss för dom 


efterblivna j*vel

Ååååh vad trött jag blir på folk som är så tröga att man behöver förklara samma sak 100 gånger. Jag nämner inga riktiga namn nu, men vi låtsas att den här personen heter.. Malin. Malin är så underbart gullig men så jävla blond man kan bli. Det är såhär att "malin" är ingen man ska berätta hemligheter för, inte för att hon är en dålig person men hon lyssnar så dåligt. Jag hade berättat en jättepinsam grej till denna "malin" som angick en kompis och mig, tro mig det är vääldigt pinsamt. Och hon fick inte berätta det för någon. Och så nästa dag när jag smsar med Viktor säger han till mig, "Så du brukar ragga på yngre killar?" Jag ba: neeeeeeeeej. Och tro mig det gör jag verkligen inte. Men så iaf ringer jag upp malin som vi kallar henne, och frågar vafan hon berättat det till viktor för? Och då sa hon att hon inte hade hört att hon inte fick säga det och att hon inte sagt det till viktor utan till Jonte och markus? Men typ 80 procent av vårt samtal dagen tidigare sa jag att hon inte fick säga det till någon . men jag suckade bara och sa, det gör inget. För jag vet hur malin är. Jag skulle inte berättat det överhuvutageet till henne -.-

mitt nummer

Här har ni alla som frågat efter mitt nummer, 0700435***, hihi trodde ni ärligt att ni skulle få det? Nej jag bara driver, härdå, 070043570* ....  hihi vad kul jag har ^^ . nej men om ni verkligen trodde att ni skulle få det är ni ju dumma i huvet. Det är bara dom lite bättre som har mitt nummer förstår ni

gaaaah

Ryan Sheckler, hur jävla snygg som helst! Gud vad jag älskar honom! 
Följ hans serie på MTV, Life of Ryan.                                                        





God..morgon?

TJAFAN! Idag hade jag jordens huvudvärk när jag vaknade för jag kunde inte sova på hela natten typ, så nu är jag astrött. hah somnade EN gång inatt men vaknade en halvtimme senare av att min kompis alarm ringde! Jag blev sjuuuukt irreterad.  Jo nu undrar ni kanske varför jag har hennes telefon, (hon sov inte över hos mig) men det var såhär, att jag hade glömt min tröja och mitt skärp hemma hos henne i lördags, och då la hon dom i min väska igår. Men på något sätt lyckas hon få med sin mobil i min väska, hon måste trasslat in den i min tröja eller nåt för när jag kom hem och packade ur den märkte jag att jag hade två mobiler i väskan. Haha anna förstår inte hur du lyckas.. och nu kommer du ju få vänta två dar innan då får tillbaks den eftersom jag inte kom till plugget idag. Thihi, skyll dig själv. Nej jag driver, så snäll som man är hade jag tänkt att åka förbi henne senare idag och lämna den alla vet ju att det inte går att klara sig utan sin mobil för länge, tro mig, jag vet ;o



puss på alla söta .


my day

Hej sötnos! Idag har jag gjort, exakt ingenting faktiskt  haha jag vet att jag låter som värsta tråkiga människan nu men jag har vart astrött typ hela dan så har inte haft ork att träffa någon. Efter plugget åkte jag till tyresö centrum och köpte två par bearcha genomskinliga (ursäkta stavningen) strumpbyxor, sen gick jag in på Ben&Jerrys lite snabbt och hälsade på Monika som äger kiosken, vi snackade lite om vilka tider jag ska praoa där v.21, jag kommer börja klockan 10 varje dag medans alla andra i min klass ska börja 8 eller tidigare på deras prao platser ^^, det ska bli nice  Sedan åkte jag hem och pluggade lite på mina glosor tills på torsdag, ovanligt tidigt att börja plugga på dom redan 2 DAGAR innan  , tihi jag vet att jag är duktig ^^ Och sen åkte jag till min träning som började klockan 6. Efter träningen hämtade min farsa mig och vi åkte direkt till våra grannar där vi käka middag, entrecote med vitlökssmör & bearnesås, och koktpotatis, fint ska de va  och nu är jag hemma igen och ska strax kolla på film, elin har hyrt Tropic Thunder som jag hon och niklas ska sitta och kolla på nu, så jag ska tyvärr dra. Puss på er kära bloggläsare,  / er Paula

13 saker ni nog inte visste om mig...

13 saker ni inte visste om mig, eller...?

  jag är 100 procent finsk

♥  när jag dricker oboy har jag 5-6 skopor oboy pulver i

♥  jag är beroende av chips

♥  jag har varit förälskad påriktigt 2 gånger

♥  jag började noppa mina ögonbryn när jag var 8 år

♥  jag är väldigt social av mig och har lätt att lära känna nya människor

♥  jag hatar när folk är allmänt tröga, men själv är jag väldigt seg

♥  jag har kort stubin och blir lätt irreterad över ingenting

♥  jag plattar håret ca 4 gånger per dag

♥  min idol är Tyra Banks

♥  jag älskar Ryan Sheckler

♥  jag är 1,74 cm lång

♥  jag är utseende fixerad







Thihi

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Du, jag e glad så jag dör.

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kröka i sköndal ikväll? :)

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vad vill du ha i ditt påskägg från mig? :)

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Hänka med in til stan imorrn?

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Fan jävla kukballe!

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hahahaha,  så jävla korkat x)

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Det va inte jag!

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Ring hem te mig<3

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
OLALA, haha, fett nära ;)

10.
Din romantiska replik?
Singel igen, kan va bra att veta ;)

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Men ring mig senare när du inte är upptagen så kan vi snacka om det, puss

Snodde det här lite småroliga testet från http://isabellheinonen.blogg.se/
Haha det var ju fett kul.. :)

kära playahead.se?

Haha, jag kan inte låta bli att garva åt alla som säger att playahead är överskattat och att ni går över till facebook, vem har sagt att man inte får ha bådeoch? Vi alla vet ju egentligen att ni vill ha kvar era pea men pressas av att göra som alla andra. Men det komiska med allt är inte det, utan det är att många nu för tiden som säger att dom ska ta bort deras pea, och man väntar och väntar, men det händer aldrig? varför? Jo, svaret är för att ni är medvetna om att ni är beroende av vårt kära playahead.se/ . Och att ni egentligen inte alls har blivigt "för mogna" för pea som många säger. Jag menar inte att ALLA gör så, nej det finns ju jättemånga som verkligen tycker det är trist med pea och tar bort sin, men det är för många som låtsas vara mognare än dom är och säger att playahead är tråkigt, fast man bara ljuger. Så, frågan från mig är, och nu måste ni vara ärliga, om det är jobbigt är det bara att komentera anonymt, är playahead tråkigt eller är det bara vad folk säger för att alla andra säger det?

älskling

Åh vad kär jag är, jag blir alldeles varm när du rör mig, jag älskar dig så himla mycket. Vi har haft det ganska struligt förut, men nu känns det verkligen som dethär kommer funka Jag kan inte göra smileys det går inte att besrkiva mina känslor för dig baby, du är mitt allt. Jag älskar dig och du vet vem du är.

tack :)

Tack till sötaste isabell som gjorde min header och design, henne hittar ni här  
                                                                                                                                           

hejdå tyresö

Visste ni föresten att jag flyttar till vendelsö snart med min mamma lillebror och syster? Om mindre än en vecka faktiskt :o och jag ska flytta till min mamma, alltså bo där heltid istället för att bo hos pappa varannan vecka, så därför kommer jag inte bo i tyresö nånmer. Men eftersom jag går i plugget här och tränar handboll här så kommer jag ju vara här nästan lika mycket ändå, så bli inte allt för deppiga :)
Puss på er Kiss 

jag borde kanske gå ett år extra i skolan...?

(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
(x) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
( ) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 4
16 x 4 = 64

Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

pinsamt enligt mig

Den kända bloggaren Alexandra "kissie" Nilsson är nog den mest patetiska bloggerskan jag vet. Hon har precis fyllt 18 år, närmare bestämt fyllde hon 18 år den 18onde april. Tjejen är platina blond med hårförlängningar. Hon har plastläppar, plastnaglar, plasttuttar, löshår, blekt hår och solar solarium minst 7 dagar i veckan. Innan hon fyllde 18 gick hon som alla andra minderåriga på hemma fester och sånt när hon inte kom in på alla klubbar, och hon var som alla andra tonåringar. Men nu när hon precis är 18 tycker hon att alla tonåringar är omogna fjortisar som går på hemmafester och blir stupfulla och hamnar i säng med en okänd kille. allt man gör är att garva åt det, kissie, du beskriver ju dig på pricken! Det du säger om alla minderåriga stämmer ju in på dig exakt innan du fyllde 18 för mindre än en månad sen! Så sluta lek vuxen för du nyss fyllt 18.



90 procent.... plast?


summer feeling

Nu börjar paula blogga igen, wiie! jag vill ju det så ja det blir så. Nice va? ;D En sak till som är fett nice är att sommaren är här! Nästan iaf! Det är mindre än en månad kvar innan plugget slutar & efter sommarn börjar jag i Nyboda idrottsklass! Kommer bli skitkul. Fett chill det kommer vara i sommar! Jag ska ut med båten ganska mycket och jag ska sola 24! Gud vad brun jag kommer bli :D Att bara ligga och njuta av solen och veta att man är ledig i över 2 månader ska bli så jävla bra! jag har planerat nästan hela sommaren faktiskt, jag och Christoffer ska vara typ hela tiden, som förra sommaren, det var asnice! jag lägger upp lite bilder i nästa inlägg på alla mina snygga bikinis, gud vad jag längtar till att få använda dom! Åh vad sprallig man blir av att tänka på det !
Och snart är det Eken Cup också, och Partille cup! Fyfan vad kuuuul det kommer bli! Aja, slänger upp lite bilder från sommaren 08 nura :) 

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.

Sådär ja, thihi det blev liite mer bilder än väntat och ändå hoppade jag över rätt många sommarbilder för att det inte skulle bli föör många.
Bild 1: jag & världens sötaste katt i Italien
Bild 2: Jag & världens sötaste igen
Bild 3: Same again ^^^
Bild 4: Bebis
Bild 5: Poolen i Italien, I miss!
Bild 6: Min bebi igen, saknar dig som fan.
Bild 7: Poolen
Bild 8: Hihi jag
Bild 9: Nån stad i Italien
Bild 10: Solar i skärgården
Bild 11: Paula chillar
Bild 12: Fjortis crew, haha så ful
Bild 13: paula
Bild 14: Eken, världens bästa lag <3
Bild 15: Elin, Lisslö
Bild 16: jag & bästis på min födelsedag, hihi fina vi var med våra ansiktsmasker ^^^
Bild 17: Båten <3
Bild 18: jag och Christoffer
Bild 19: Eken
Bild 20: paula, solar
Bild 21: Thihi jag med mina balla brillor :D

Börja igen?

Åh ibland är jag bara så sugen på att börja blogga igen, men om jag ska det krävs det mycket tid & isf kommer jag uppdatera mycket mer. Men grejen med mig är att när jag väl kommer igång med bloggandet igen så tröttnar jag efter ungefär 1 månad igen. Eller tröttnar & tröttnar, jag har snarare igen tid. Men frågan till er läsare som fortfarande läser mig blogg? om det nu är några, (troligtvis inte) Ska jag börja blogga igen?



ett sista inlägg nura

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? just nu ja
3. Är du uttråkad? Ja faktiskt
4. Är du ledsen?
5. Är du italienare? nej, men jag gillar italienare :D
6. Är du gravid? JA? vad tror du.
7. Är du full? nej..
8. Är du en cooling? men jaaa
9. Är du från Irland? Nej men irländare är fett balla ju :)
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej, dom skildes när jag var 2.

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  aa
2. Har du nånsin blivit sårad? många gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? JA
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? japp
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? japp
6. Har du haft en hemlig beundrare? Alla beundrar mig i smyg..
7. Är du kär? mm
8. Vill du gifta dig i framtiden? vene

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? några få bästa vänner
5. TV eller Internet? internet
6. Coca-cola eller Pepsi? cider?
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll
8. Pengar eller lycka? lycka
9. Dag eller natt? bägge :)
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? mjo
2. Brutit ett ben? massa, så smidig som man är
3. Gjort nåt du ångrar? JA
4. Hoppat Bungee Jump? nej haha ? x)
5. Ljugit för någon du tycker om? tyvär ja
6. Ätit en hel tårta? Ja :D
7. Gjort bort dig offentligt? Det gör jag typ varje dag
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja..
9. Gråtit när ett husdjur dog? nej
10. Velat försvinna? Ja många gånger

skit
Vad såg du på tv sist? Greys anatomy
Vems blogg läste du sist? Natalies, nataliewestermark.blogg.se (skitbra ;o)
Vad åt du sist? TACOS :D
Vem pratade du med sist? Elin
Vem ringde du sist? Vickan
Vem messade du sist? Haha mitt comviq har gått ut sedan länge så jag har inte messat så mycket, men senast var.. Wiliam Larsson
Vad läste du sist  för bok? Twiligt, "Om jag kunde drömma"
Vem pussade du sist? Adam
Vem kramde du sist? Adam
Vem bjöd du sist på något? Jag är snål.. -.-
Vad köpte du sist? Tacos

Haha jag vet att jag skrivigt att jag slutat blogga, och det har jag också. Men jag hade verkliigen tråkigt just nu så jag gjorde det här testet för er, inte för någon läser min blogg längre men -.- enjoy!
Kiss and goodbye!


RSS 2.0