yesyesyes

WOHO säger jag bara, Nu är det bara 3 dar kvar tills jag får min fantastiska mobil telefon :D jag är feeett glad. eftersom min nuvarande mobil är säämst blir jag väl glad för vilken mobil som helst men den här har typ allt! tycker jag.. =)
och det är min åsikt som betyder mest i den här bloggen så alla andra kan ju hålla käften om ni tror ni har bättre mobiler. Thats for today sweeties .

nope

Nej jag är inte bisexuell.

buää

Du blir det bara ett snabbt inlägg nu på morgonen. Jag var tvungen att gå upp såhär tidigt eftersom jag har en handbolls cup som ska spelas idag. och matcherna är inte klara förän vid 5, och efter det ska jag och vickan träffa tobbe & niklas. Jag vet inte vad vi ska göra men vi kommer väl på nåt =) .
Nu ska jag fortsätta med att försöka borsta ur mina tovor ur mitt hår, det ser hemskt ut :O jag har tvättat det dagligen och gjort typ allt för att försöka få bort dom men det är omöjligt :O och som alla nog vet plattar jag ju håret varje dag och nu när jag inte får bort mina tovor ur håret måste jag platta dom som dom är och det sliter som satan på håret. Ska köpa en ny inpackning idag som förhoppningsvis hjälper.
menmen.. Puss iaf .

En dag i stan

Idag åkte jag in till stan igen med elin carro och stina. Vi gick lite i butiker och då hittade jag väärldens coolaste tröja! Du ser den här nedanför =) . När klockan var runt 2 blev jag vrålhungrig och då kom jag på att jag glömt att äta frukost :O, så jag köpte en korv och så var det problemet löst. När vi kollat klart i affärer gick vi och mötte min pappa för jag och elin skulle på bio med honom och se premiären av Män som hatar kvinnor. Då åkte Carro och Stina hem. Filmen var skitbra men hade vissa äckliga scener. Jag brukar inte gilla svenska filmer men den här var fakitskt jättebra!

Bild 1: Tjocktröja från Bikbok - 400 kr
Bild 2: - I l - ( samma tröja som på bild 1 )
Bild 3: Grå tjocktröja också från Bikbok - 350 kr











hah

fick en komentar utav någon att det inte heter Gosch utan, goch* . Och det vet jag mycket väl men nu är det såhär att jag skriver gosch och inte goch. sådeså

Goodnight

Natti alla sötisar, nu ska krypa ner i sängen med Oboy och lite godis och kolla på TV innan jag somnar.
Love to my people <3

07



Här får ni en jäääätte gammal bild på mig långt innan jag färgat håret. Tycker min hårfärg var ganska fin innan jag börja färga det..


mami

eftersom jag nu är medveten om att min söta mamma har börjat läsa min blogg så skriver jag ett inlägg endast tilldelat mamma. Jag lägger inte ut några fylle eller naken bilder här så du kan sluta leta, Shas! 


WIE

Hej alla söta bloggläsare! Jag åkte till stan med elin och där mötte vi papi. Vi gick till TGI Friday och åt middag. Dom har fett god mat där. Jag åt Baby black ribs och till efterrätt cheesecake. Medans vi åt berättade pappa att han skulle köpa nya mobiler till mig och Elin. Vi får likadana. Dom heter W890i. Det finns 2 G i mobilerna men vi ska få extra mycket så vi kommer få 9 G var i dom. FETT NICE säger jag bara. Åh vad glad jag är nu, lägger ut en bild på mobilerna så ni ser hur dom ser ut :
 
                                         


Jag vet ännu inte vilken färg jag vill ha, hjälp mig att välja genom att skicka en komentar =)
PÜSAR


lips

  

ingen rubrik

Idag vaknade jag runt 13.00, då gjorde jag iorning mig och sen åkte jag till centrum och mötte Adde och Markus. Vi gick hem till markus och kolla på film. sen skulle jag hem igen. Och nu ska jag ta 872an till stan med elin och äta och kolla lite i affärer. skriver mer när jag är hemma igen. Bye sötnosar

gårdagen

Jag glömde faktiskt bort att skriva om min dag igår. Jag var som sagt på erikstalsbadet med Vickan, kim cajsa tobbe niklas och nåra som jag inte kan namnet på. Jag och vickan kom dit först så vi väntade på dom andra. Kim och cajsa kom dit typ 2 och när dom hade badat i typ en halvtimme kom dom på att dom skulle vara hemma 3 eftersom dom skulle åka till deras landställe. Så dom fick lite bråttom iväg. och sen var jag vickan tobbe niklas och deras kompisar kvar. Men efter en stund pallade jag och vickan inte vara kvar så vi sa hejdå till dom andra och åkte till Ringen och käka på McDonlads där. Och som av en händelse träffa vi på Tobbe dom där med. Och precis när vi skulle till t-banan för att åka hem ringde min farsa och undra vart jag var. och så sa han att hans jobb var ungefär där och han kunde hämta mig och vickan. Och eftersom vi var trötta åkte vi med papi hem. Men tobbe ville att vi skulle åka med dom med vi pallade inte. hah vilka dissare vi är.. Påvägen hem lämna vi Vickan hos sig och jag sprang in till henne och hämta mitt smink och min plattång som var kvar där. Sedan åkte pappa förbi Lilla Italien och hämtade pizzor.
Men när jag kom hem var jag inte hungrig så jag gick till min granne för jag hade inget att göra, och där åt jag hamburgare ist. Ska äta pizzan till lunch idag, smidigt va =) . Haha gud vad nyttig jag låter..
aja, nu ska jag ner och äta frukost i alla fall.

PUSSAR

min dag

Dagens vill ha: Någon att mysa med
Dagens klädsel: myskläder
Dagens smink: foundation, solpuder mascara & eyeliner
Dagens frisyr: bulle
Dagens händelser: Vart på erikstalsbadet med Kim, Cajsa, Tobbe, Niklas, Vickan och nåra fler som jag inte kan namnen på.
Dagens låt: Can't touch this
Dagens planer: Tänkte fråga vickan om hon ville sova hos mig
Dagens saknad: Adam
Dagens dummaste:  När vickan gav mig en energidryck som jag skulle smaka och så skulle jag skaka den men tydligen så hade hon inte stängt locket och hur skulle jag veta det? så jag skakade förstås flaskan och allting i flaskan hamnade på mig. Inte mysigt
Dagens roligaste:  När den kom fram en blatte till mig som typ hade förföljt mig och vickan på erikstalsbadet och frågade om mitt nummer och jag gav honom numret till Danne
Dagens favorit: Det får bli Tobbe för att han är så retard
Dagens köp:  -
Dagens godis:  min Geisha chocklad som jag fått av Adam.
Dagens dryck: Coooola
Dagens läsning: Frida
Dagens humör:  Hyper glad

Godmorgon

Imorse gick jag upp 6.30. Nu kanske det låter som jag är värsta morgon människan eftersom jag har lov men det är jag långt ifrån. Jag skulle nämligen till min sjukgymnast och träna ryggen. Och jag fick tid 8.00 på morgonen! Men nu är jag hemma igen. Ska packa lite grejer innan jag ska ta bussen hem till vickan, vi ska till erikstalsbadet med Kim Cajsa, tobbe och massa andra senare idag. Jag skriver mer om det när jag kommer hem. Kisses


kallt..

Nu har jag nyss kommit hem från Alby. Jag vet inte vems idé det var att åka till alby men dum var den iaf. Niklas och Elin frågade mig om jag ville följa med till Alby och jag hade inget o göra så jag följde med. Och när vi kom dit gick vi till isen och började gå längst den plogade sträckan. Efter ett tag blev det jättekallt och jag hade inga vantar eller nånting.
Men lite kul hade vi ändå. Här kommer lite bilder så ni ser vad vi gjorde på ett ungefär.




     
          

Bild 1: Niklas .
Bild 2: Niklas, kastar snöboll mot mig men han träffar förstås inte ^^
Bild 3: Närbild på mig själv.
Bild 4: Elin & Niklas.
Bild 5: Min fot.
Bild 6: Elin & jag, fråga mig inte vad vi håller på med..
Bild 7: Aw, Söta Niklas & Elin


snygga jag vet



haha titta vad jag hittade för bild, påväg hem från sollentuna.
Till vänster har du mig, i mitten söta vickan och till höger nattis.

ingen överskrift

Gosch vad jag älskar http://www.picnik.com/ ! Det funkar ungefär som photoshop och är minst lika bra. Där fixar jag mina bilder nu förtiden. 


                                                                                       ♥

paula


                                                                      

här har ni en bild på mig när jag precis färgat håret mörkbrunt för rätt så länge sen, puss

måndag

Just nu sitter jag och äter en marabou schweizer nöt chocklad som adam glömde när han var här nyss. Jag vet lite fräckt att jag äter upp hans chocklad men han får skylla sig själv om han lämnar den här.. haha. Vi hyrde "Jiddra inte med Zohan". För Adam hade inte sett den. Haha den är as skön! Idag käka jag McDonalds. Min familj är nog den onyttigaste som finns. Vi äter typ skräp mat minst 2 gånger i veckan. När pappa jobbar blir det så. aja, nu ska jag iaf kolla på Life of Ryan på MTV. pussar!


Adam

Kolla vad jag hittade, en supersöt frågesak om din pojk eller flickvän.. here you go!


Du och din pojkvän!
 
Vad heter ni? Paula & Adam
Hur träffades ni?  På en handbolls cup som hette mix-cupen där både killar och tjejer skulle vara med och då började vi snacka litegrand tror jag.
Hur länge har ni varit tillsammans? 1 månad snart
Är ni förlovade? nej
Bor ni ihop?  Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? haha nej
Isåfall, vem kör bäst? ingen har som sagt körkort och kommer nog inte ta på ett par år men eftersom jag har testat med min pappa mååste adam vara bättre.
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, hemma hos mig
Vem sa "Jag älskar dig" först?  adam
Vem är äldst? adam
Vilka stjärntecken är ni? båda är kräftor
Vem fyller först på året? Jag, 3 dagar innan honom
Håller ni i handen på stan? Klart vi gör!
Vem är längst?  Adde
Vem sjunger bäst? jag.. tror jag. hah
Var nån av er oskuld när ni träffades? ja
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja, vi var inte direkt jätte bra kompisar men kände varandra gjorde vi
Vad har ni gemensamt? att båda spelar handboll och båda är rätt långa, haha.. men det är bra att vara olika också!
Blev du kär i första ögonkastet: Kanske inte första
Har ni någon speciell låt? nej
Har ni några "fri kort"? Vad är det för fjolligt?
Har ni stora framtidsplaner? vi tar mest dagarna som dom kommer
Har ni gråtit i varandras armar? nej faktiskt inte än
Har ni varit utomlands tillammans? nej, om inte Göteborg räknas ^^ haha fast där var vi ändå inte med varandra riktigt, de var en handbolls cup som båda spelade
Vilket är ert bästa minne? hitintills är det nog när vi myste hemma hos mig framför en skräckfilm
Vem lagar bäst mat? ingen aning
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Tar det lugnt, snackar och myser
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej båda bodde och bor fortfarande i Tyresö. Men jag ska även flytta till Haninge om ett par månader.
Blir du lätt svartsjuk? Nej, orkar inte vara det.
Brukar ni bråka? Nej inte direkt
Ringer eller SMS:ar ni mest? ringer
Vilken är hennes/hans finaste kroppsdel? hans hjärta
Brukar nån av er prata i sömnen? jag vet att jag pratar i sömnen i alla fall


lookie

Ditt efternamn slutar på son - Nej ahn
Du känner någon som har samma förnamn som du - ja
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du - nej, men jag vet vem Oliver Kahn är, men tyvär känner jag honom inte
I din familj är ni 2 barn - nej, 3
Du bor i villa  - nej men jag gjorde
Du bor i en tätort - ja
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla - mamma är
Dina föräldrar har gift sig - ja men det var länge sen, nu är dom skilda
Din mamma är yngre än din pappa - jaaa
Din familj har en Volvo - nej, vi kör lyxbilar ^^
Din familj har en silvergrå eller röd bil - jo en av bilarna är silvergrå
Du har tillgång till Internet hemma - ja
Du har egen mobiltelefon - ja
Du har ett eget rum - jaa
Du har varit på skärgården - men jaa
Du har varit utomlands minst 2 gånger - ja
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna - ja det har jag
Du har varit i Grekland - nej
Du har varit på Öland minst 2 gånger - yes
Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger - nej aldrig
Din familj har en husvagn - nej fyfan
Ingen av dina föräldrar röker - jo farsan röker som bara den
Din pappa är lite lätt överviktig - ja, men inte lite lätt
Du idrottar flera dagar i veckan - ja
Du har husdjur - japp
Du får månadspeng - nope
De flesta i din familj är blåögda - nej, det är bara jag typ
Du äter McDonalds - yea
Du följer Melodifestivalen ibland - haha nej
Du gillar att äta jordgubbar och plocka äpplen - ja det är gott (:
Du är naturligt blond - nej
Du var blond när du var liten - ja
Du får lätt fräknar på sommaren - nej fakiskt inte


hejhopp gummi plopp?

Tjena! Nu har jag startat en ny blogg, min gamla var http://www.kaahn.blogg.se/ . Jag tröttnade på att blogga och tillslut tyckte jag det var tråkigt. Men nu vill jag komma igång igen! Så börja läs min nya blogg nu med desamma! Design och mer fixar jag senare när allt annat är klart. Om du inte vet vem jag är än så hittar du mig på http://www.playahead.se/ och också på http://www.facebook.com/ . På pa heter jag: KAAHN, och på facebook : Paula Kahn .

LOVE ! / p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0