24 Dec

Go'kväll & självklart god jul! Vet inte hur er jul har varit men min har varit super! Har fått en massa awesome presenter och har haft jättemysigt hemma hos Niko och Petra med massa andra ifrån deras familj + min. Fick en jättefin klocka och ett supersött halsband till det från mumi, och en skitbra kamera av pappa :) och ett handgjord halsband som är sjukt snyggt + asfint som petra har gjort, hon är verkligen grym på att göra smycken! Lägger upp bild senare! Och så fick jag smink, presentkort, pengar och massa annat. Kommer visa allt senare eller imorgon så :) är i alla fall jättenöjd och hoppas att ni hade en lika bra julafton som jag haft :) MASSOR MED PYSSAR ♥

 

gäsp

Godmorron sunshines :) idag ska jag till skolan bara en liten stund, tror vi sluta halv elva typ. Sen ska jag till stan med julia och handla juklappar och efter det ska vi på bio :) hoppas det inte snöar så som det gjorde igår för då går det ju inte att vara ute :o btw nån som har tips på vad man kan köpa åt sin familj? Suger på att handla grejor till dem, det är ju tanken som räknas men vill köpa nåt fint till alla. Men nu måste jag fortsätta fixa mig om jag ska hinna med min buss halv nio ;o Cya later! pussss




julstämning?

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jul! Det är ju ingenting? Har fortfarande inte fått nåra julvibbar än men håll med om att det är mysigt att ligga hemma en sen kväll med en godisskål i famnen och kolla på film medans det snöar ute? Dock är det inte lika mysigt att vara ute i snön och frysa ihjäl.. Kylan på vintern är bland de värsta jag vet. Men mystermometern är på topp! Nu ska jag fortsätta tjocka mig med ben&jerry glass och titta på tv (a) eller först ska jag duscha. Känner mig inte så fräsch just nu.. Vi hörs senare, många julpussar :)







-

Godmorgon, eller goddag för vissa andra!
Idag vaknade jag vid 12 men har ännu inte gjort i ordning mig eller ätit frukost! Är så seg på mornarna.. Idag ska jag bara slappa och kolla film, det är ju söndag så det är tillåtet :) här är lite saker som jag egentligen borde gjort idag men inte gjort..



 HANDLAT JULKLAPPAR TILL HELA FAMILJEN + VÄNNER


 KÖPT NYTT ROUGE & PUDER


 KÖPT EN NY VIT MÖSSA (MIN ÄR BORTA)


 LADDAT NER AVATARFILMEN PÅ DATAN


 KÖPT MASSA GODIS TILL FILMEN (a)


 PACKAT ALLA MINA KLÄDER OCH SAKER JAG SKA HA MED TILL MAMI




Åh jag är så dålig på att få saker och ting gjorda..


Haha!

Gick igenom min blogg och läste bland annat gamla inlägg om mitt ex Adam när vi var tillsammans. Det var typ minst 3-4 st som skrev att han var player och försökte få mig att förstå det. Men jag trodde dem inte, var sjukt korkad. Ville bara be om förlåtelse till t.ex. dem här som skrev komentarerna under, för dem var ju inte direkt elaka men jag svarade inte så snällt tillbaks. Sorry men jag var kär ;) men nu vet jag hur han är påriktigt. Adam är en player som ljuger och är otrogen, och han kommer inte förändras. Jag funderar på om han kanske har något sorts tvångssyndrom eller bara gillar att såra folk? Aja, förlåt att jag var otrevlig när ni bara försökte hjälpa mig :)


Postat av: Anonym
jag ville bara säga att jag var på fest hos adde ihelgen och så såg jag att han strula med min kompis och det såg typ ut som dom var ihop och jag snacka med henne och sa att han var tsm med dig och det visste hon inte . hon säger förlåt men du kanske borde snacka med din kille för han är ju otrogen :/
Postat av: Paula
Sv: Haha fan vad folk ljuger, inse att jag inte tänker göra slut med honom. Han har varit otrogen en gång för längesen men han är inte sån längre och det vet jag så låt mig bara va okej? :)

Postat av: s
paula han är player . inse , du förkänar nån sååå mycket bättre , du ser liksom fett bra ut och är, vad jag tror, jättesnäll . Så varför är du tsm med adde liksom ? onödigt när det finns så mycket andra killar som du lätt kan få liksom . men du väljer själv , tycker bara du ska förstå att han inte är värd dig .
2009-05-14 @ 20:29:44

Postat av: paula
Vad ska jag inse? jag vet inte ens vem du är? Skriv vem du är istället för att skriva att du vill mitt bästa när jag inte har nån aning om vem du är. Varför bryr du dig om mig? låt mig va.

tjing

Nu har jag precis kommit hem ifrån Skogås där jag spelat match. Vi förlorade med 1 boll som vanligt, varjegång vi möter skogås förlorar vi med typ en boll.. sjukt irreterande. Och nu ska jag duscha och sen till julia (baumfelder). Vet inte vad vi ska göra än men ikväll ska jag med min familj på julbord. Är det någon som tycker att julbord är gott? Själv tycker jag inte om någonting som man äter på julen, liksom köttbullar, det kan man ju äta när som helst så vad är det för speciellt med det? Och prinskorv, blä.. Och vem vill äta grisrumpa liksom? Inte jag i alla fall! Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än. Men nu ska jag duscha. Pease!


Btw, jag saknar mitt hår :(

091218 / 6 DAGAR KVAR!!

Tjenis :)
Idag har jag varit i stan, i princip hela dan. Den börja med att vi åkte till gamla stan med min klass & med åttorna och hade någon sorts rundvandring. Det var inte ett dugg kul. Dels för jag frös ihjäl och tappade känseln i mina fingrar & tår, och för att jag blev mulad :( efter det åkte jag till tcentralen och mötte mami och köpte lite kläder till mig. Sedan åkte jag till odenplan och mötte papi för jag skulle åka nånstans och köra laserdoom med mitt handbollslag. Så han körde dit mig. Det var i alla fall grymt kul och jag ägde förstås ;) funderar på om jag ska ha det som mitt yrke, är inte säker på att man kan jobba med att köra laserdoom men hoppas för jag hanterar vapen så bra ^^ eller så får jag helt enkelt bli torped, också ett bra alternativ :).  Sen åt vi och nu sitter jag här med Ben&Jerry glass, halfbaked ofc, och tänker på vad jag kommer få i julklapp. Tror jag vet vad och vill ha den nu nu nu! :) gud vad jag lääängtar tills julafton. Eller presenterna dåra men mh ^^ ikväll har jag bestämt att jag bara ska chilla och kolla film, har köpt chips, dipp, godis & glass så är förberedd för en lång (trist) kväll. Men måste vara pigg imorgonbitti då jag ska spela match. Yäj vad jag inte ser fram emot att gå upp tidigt imorgon -.- men så är läget :) Visste ni föresten att jag just nu är kär? Är hundra procent säker på att jag är kär. Det blir för andra gången i mitt liv och jag hoppas att det kommer funka bättre än sist. Men tyvärr får ni inte veta i vem ;) nu ska jag kila, skriver kanske senare! PUSS PÅ.. ögonfransen ♥


Woho

Här får ni paulas egna hissar och dissar lista, det var ett tag sen, så why not? :)




*
Jag vill börja med att hissa Amir Akrouti och hans videoinlägg! Det är sjukt vad bra han är på att göra roliga videosar. Jag är beroende av att läsa Gaybloggen och tycker den är otroligt bra!


* Sedan så måste jag bara hissa Niklas & elins matlagning. Niklas borde bli kock :)

* Jag vill också hissa vältränade armar på killar, That's so hot :)
 
* Sist men inte minst så vill jag hissa gamla låtar som man inte hört på ett tag, ni vet såna som man lyssna på för kanske 1-3 år sedan, brukar ofta väcka många minnen :)

Här är några exempel :










* Fjortisar som har som notis på playahead att pea suger när dom har platina och är inloggade varjedag. Själv loggar jag inte in så ofta, ibland när jag är inne på datan och inte har något att göra. Men det var inte så länge sen som jag var inne på pa 24 heller men om man nu tycker att pa suger så varför är man inne hela tiden då? skumt tycker jag.. egentligen tror jag att det är många som fortfarande tycker playahead är kul, men inte vågar stå för det ;)

* Personalen på Kicks. När man ska gå och köpa nytt smink och dom frågar om man behöver hjälp och man säger ja. Det ska man aldrig göra. Tillexempel när jag skulle köpa en ny foundation för inte så längesen och ville prova någon ny som verkligen var bra, då rekomenderade tjejen där en foundation för 300 spenn som jag köpte (så korkad som jag var) och dock priset så blev jag helt orange i ansiktet, och fläckig. En vanlig taktik som peronalen där har är att säga att dom själva använder just det sminket och att dom är jättenöjda blabla.. man blir så jävla lurad.

Sen kommer jag inte på något mer att dissa, för tillfället :) det här inlägget blev ganska långt såg jag nu, hehe. Menmen, ni får ha det så bra! Kisses,





091204

Kan ni fatta att det bara är 2 veckor och 4 dagar kvar tills julafton!? vilket betyder.. presenter! åh vad jag längtar =) och efter jul ska jag mami, min lillebror och låtsaspappa åka till vemdalen och åka skidor/snowboard som vi brukar. det är jättemysigt där :) just nu sitter jag med en choklad latte och lyssnar på musik och barachillar. och imorgon är det skola! uäh.. har verkligen ingen lust att gå till skolan. den här helgen har dessutom varit jättedålig! vill inte gå in på nåra detaljer men den sög verkligen. vill bara spola fram till nästa fredag nu och hoppa över alla tråkiga skoldagar. tänk om det skulle funka så, om man typ var trött på skolan så kunde man bara spola förbi den utan att någon märke? min högsta önskan asso.. finns det någon som gillar skolan? skulle vara intressant att veta. nu ska jag försöka plugga lite, har ju ett stort prov nu i veckan om havet ;o skriver säkert senare.
Många pussar,
 
 


love to be fat <33333

hellu :)
nu sitter jag här med julia och vi har precis ätit frukost, det blev vatten och bröd som vanligt hemma hos mig. vi bantar ju som ni nog redan vet. vi ska gå ner 20 kg så vi kommer i normal vikt igen, just nu väger vi 94 och 75 kg. jag trivs såhär men min doktor och min mamma säger att jag är för fet. jag tycker jag är smal, men det tycker ingen annan. så jag ska sluta äta pepparkaksdeg. och oboypulver till allting. det blir nog bäst så. jag har ju slutat i idrottsklass och på handboll. varför ska man träna liksom? what's the deal? det känns meningslöst. så nu går jag i särklass istället, jag trivs bättre där med vår lilla söta klass. först bytte jag till vanlig klass i nyboda, men där blev jag tydligen mobbad, jag märkte det inte själv men min lärare sa att det var bättre om jag bytte klass. jag antar att hon ville mitt eget bästa, så jag gjorde det. och nu mår jag mycket mycket bättre! jag har till och med skaffat pojkvän, ragnar heter han. han är så gullig! han säger att det bästa med mig är mina runda fina kinder. det bästa man ragnar är hans stora söta panna. den är lika stor som hela mitt ansikte, jag älskar den. han säger att han inte tycker jag borde gå ner i vikt, att jag borde gå upp i vikt. komma över 100 kg ni vet, jag funderar på om det skulle vara så bra. men om man vill va fin får man lida pin :) en annan bra sak med att vara jag är att när man äter såhär mycket onyttigt som jag gör får man mycket finnar och pormaskar. det är så himla kul att klämma dom. det är så sexigt efteråt när man får stora röda partier i ansiktet, love it. man behöver inte använda smink då liksom, go natural u know. Nu ska kila, ni får ha det bra. glöm inte att äta mycket donken, och chocklad. pussss


RSS 2.0