hackare har inga liv

http://noerdbloggen.blogg.se/ hackade min blogg tidigare idag, har ingen aning om vem det är och tycker det är sjukt omoget att hacka folks bloggar, har du inget liv alls eller? Det verkar inte som det.. Jag hade inte vart inne på datan idag eftersom jag legat och sovit nästan hela dan för jag är sjuk, så messa ville och skrev "palla att de hackade din blogg", och jag ba wtf eftersom jag inte visste nåt om det än. Dem hade tydligen gjort nåt konstigt med min header och skrivigt ett inlägg från mig? Men min bebi ville fixade det åt mig, det är han som gjort min nya design på min blogg också, vad tycker ni om den? Men nu har jag i alla fall bytt lösen och det finns ingen som helst chans att någon någonsin kommer komma på det, det är sjukt komplicerat :) btw, vad är det med blogg.se? Nu kan man ju inte göra nånting längre! Det suuuuuuger. Det går ju inte ens att lägga upp bilder? :O hoppas det här bara är tillfälligt! Jag får damp, nån annan som också har märkt det? som har en blogg på blogg.se alltså. PUSSSSSSSSSAR

Kommentarer
Postat av: Ferhat

SV: Tack för din kommentar! Nu har jag räknat alla röster. Gå in på bloggen för att se vem som blev BLOGGKUNG :).Är allt bra med dig annars? :)

2009-08-30 @ 23:38:19
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: becka

jag märkte :o fett irreterande

2009-09-02 @ 06:54:25
URL: http://denbeckah.blogg.se/
Postat av: HAHAHHA

faan vad egd du blev <<33333

2009-09-02 @ 13:51:35
URL: http://ahaha.se
Postat av: PAULA

Nej inte direkt. Tycker dom är nolifers som hackar min blogg, haha. Den är ju inte ens känd eller nåt. Har knappt nåra besökare så det var bara onödigt och slöseri med tid om ni frågar mig =)

2009-09-04 @ 12:16:46
URL: http://paulakahn.blogg.se/
Postat av: runk kalle

jag blir så jävla kåt när jag ser dig så jag sitter och runkar

2009-10-05 @ 09:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0