090831

Hello sweethearts! Jag vet inte om det bara är jag som har det här problemet men ni vet när man skriver inlägg på blogg.se, då kan man ju ändra texten genom att göra den kursiv eller fet. MEN DET FUNKAR JU INTE NU! Allt är typ borta? Eller är det bara min data som är fucked up? Och man kan inte lägga in bilder heller -.- typ bara om man kopierar. Idag har jag inte vart i skolan, är sjuk. Jag har typ fått halsfluss. Sjukt jobbigt, jag hostar 24/7 och så gör det ont som f*n i halsen.. Jag logga bara in på datan lite snabbt nu för att skriva ett snabbt inlägg. Idag åker jag till mamma och kommer som vanligt inte uppdatera lika mycket då. ÅH jag blir så irreterad på den här hostan! Hoppas jag blir frisk snart.. för jag vill verkligen till skolan! Jag pallar inte missa massa så jag hamnar efter.. Nu ska jag i alla fall ner och snorta lite alvedon, skämt o sido =) Massa pussar! / PaulaKahn

hackare har inga liv

http://noerdbloggen.blogg.se/ hackade min blogg tidigare idag, har ingen aning om vem det är och tycker det är sjukt omoget att hacka folks bloggar, har du inget liv alls eller? Det verkar inte som det.. Jag hade inte vart inne på datan idag eftersom jag legat och sovit nästan hela dan för jag är sjuk, så messa ville och skrev "palla att de hackade din blogg", och jag ba wtf eftersom jag inte visste nåt om det än. Dem hade tydligen gjort nåt konstigt med min header och skrivigt ett inlägg från mig? Men min bebi ville fixade det åt mig, det är han som gjort min nya design på min blogg också, vad tycker ni om den? Men nu har jag i alla fall bytt lösen och det finns ingen som helst chans att någon någonsin kommer komma på det, det är sjukt komplicerat :) btw, vad är det med blogg.se? Nu kan man ju inte göra nånting längre! Det suuuuuuger. Det går ju inte ens att lägga upp bilder? :O hoppas det här bara är tillfälligt! Jag får damp, nån annan som också har märkt det? som har en blogg på blogg.se alltså. PUSSSSSSSSSAR

fixat headern

fixade headern åt dig. / ville <3

sur jag blir

Åh vad irreterande, blogg.se har typ gjort nåra ändringar när man ska skriva inlägg, och det funkar inte att lägga upp youtube klipp? Jag som tänkte visa er min nya favoritlåt. David Guetta - Memories. Den är sjukt skön =)

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

Cha bloggen! Ledsen för dålig upptadering men har inte vart inne på datan så mycket. Igår gjorde jag inget särskilt, var med Andre på dagen och sen hade jag myskväll hemma med lite filmer. Idag ska jag träffa Tommy och jag vet inte vad vi ska göra än. Jag tror jag håller på att bli förskyld, har hosta och ont i halsen, och så kliar det som f*an. Det är sjukt irreterande.. Hoppas jag får tillbaka min mobil snart, jag klarar inte av den här telen jag har nu. Det är en nokia touch och jag fattar inte nokia mobiler :O vet ni? Jag har blivigt beroende av ett spel på facebook, Tower blocks! Haha, jag spelar det 24. värsta geeken -.- btw, (gud vad jag byter samtalsämne fort?)men det är iaf sjukt kul, bara att jag får damp varje gång jag förlorar.. thaha. Typiskt mig, jag är helt lugn men helt plötsligt kan jag få värsta utbrottet. Antingen börjarjag gråta eller så blir jag sjukt arg på allt & alla! Shit, nu låter det som jag måste söka hjälp. Det kanske jag behöver? Aja, nu ska jag fortsätta spela och lyssna på min favorit låt =) SJUKT MÅNGA PUSSAR.
Your own,




Godmorgon sötnos!

Cha Cha!
Nu har jag precis vaknat och är hur trött som helst, som vanligt. Idag ska vår klass till alby tror jag, vet inte vad vi ska göra eller vad jag ska ha med mig men whatever, sånt brukar lösa sig. Idag är det Fredag, jäy! Och idag ska jag träffa tommy =) min baby! Mwaha. Jag vet inte vad jag ska göra i helgen än, typ träffa nåra. Idag har jag flätor förresten! Sjukt ovanligt på mig, jag brukar nästan alltid ha utsläppt plattat hår! men tyvärr kan jag inte lägga in nån bild på det eftersom jag har en lånetelefon :( men ni kan få se senare. Nu ska jag äta frukost, Ciao ♥


mys outfit



Shit vad snygg jag är... NOT

dagens garv

http://amandavardet.blogg.se/2009/july/de-kommer.html  !

Den här bruden är så pinsam..
Kolla hennes videoinlägg så förstår du vad jag menar. Man tror ju seriöst att det är något allvarligt fel på henne? För det första hör man ett skit av vad hon säger. Det låter ungefär såhär hela videoinlägget: "Asså, "tuggtugg" thihi asså, tihi "tarpåhåret" seriöst, tihi "tarpåhåret! asså "tarpåhåret" . Och sen så säger hon att hon är kändis? Det är sjukt vad man garvar.. Du är inte känd, du är ökänd. Det är skillnad. Det är lite synd om henne ändå, hon måste ju vara blåst? Hon säger att folk gillar henne. Men läs dina komentarer förfan! Det är ca. 250 st och absolut ingen är posetiv. Jag kollade nyss dina videoinlägg och jag garvade i minst 15 minuter! Haha.. och att hon ser ut som en gris gör inte saken bättre. Aja, kolla på länken ovan och jag garanterar er ett gott skratt =) PUSSAR! ♥

'


090827

Hey babes!
Idag när jag vaknade mådde jag sjukt illa, så jag skippa att gå till skolan idag. Astråkigt, för alla idrottsklasser skulle ha brännboll turnering, haha. Det är ju fett kul? =) jag ska gå och lägga mig igen, det känns som jag ska kräkas :s hoppas jag blir bättre imorgon.. Min mobil är på lagning nu, så vet inte hur länge jag kommer vara utan den, men jag har en annan tele just nu fast jag har fortfarande mitt vanliga nummer så ni kan messa mig, men mina kontakter är borta så du får smsa vem du är. Och eftersom jag har en annan mobil nu så betyder det att jag inte kan ladda upp nya bilder för sladden jag använder är ju från ericsson. Ska försöka göra det bästa av situationen :) pussar


trött..

Godmorning sunshines! Idag gick jag upp 5! fast jag typ gick i sömnen för jag var så jävla trött, somnade vid 3 och gick upp två timmar senare.. Ska försöka att börja lägga mig tidigare på kvällarna för annars kommer jag somna i skolan :/ heh. Nu ska jag äta frulle, skriver när jag är hemma från plugget. PUSSEN!


Älskar dig lillebror <3


.


buäh

Just nu är jag på värsta gråthumöret, jag bölar för allting!


090824

Heeeeeeej älsklingar! Det var så länge sen jag blogga, men nu lovar jag att uppdatera extra mycket bara för det! =) nu är jag i tyresö igen, och ska bo hos pappa resten av veckan. Det är sjukt nära till min skola, det tar typ 5 min att gå, men jag tar bussen iaf.. Som tar typ 10 min, thih. Idag måste jag skriva en berättelse som ska handla om "min morfars födelsedag", haha! Och den ska vara inlämnad imorgon. Och jag måste ha med massa saker som min mentor sagt och jag vet inte hur jag ska få med allting men jag ska försöka få det att låta bra, och sen ska hon läsa upp alla berättelser för klassen. Inget jag oroar mig för, jag är grym på att skirva berättelser! Tycker jag (: just nu sitter jag och lyssnar på låtar av Red hot chili peppers. Vissa av deras låtar är fett sköna, såna som man inte hört på jättelänge. Som typ Snow, den är så jävla bra. Och Californiacation är också skön. Och Otherside är också bra. Asså när man lyssnar på deras låtar så inser man att dom har gjort asmånga sköna låtar!



 
 



patetisk...

Tju sötnos, idag hade jag upprop i nyboda och så snacka min nya mentor lite och sen fick vi dra hem. Jag gick hem till Amanda och vi chilla typ hos henne och efter ett tag åkte hon på träning och jag hem. förresten, om nån ser att jag skrivigt något konstigt till er på playahead är det inte säkert att det är jag, mitt ex Adde är nämligen väldigt omogen och loggar in på min pa då & då och skriver massa skit till folk som tror att det är jag som skriver, om du läser det här nu ber jag dig att växa upp och lämna mig ifred. Jag vet att du bara söker efter min uppmärksamhet men på ett sjukt omoget sätt. Glöm inte att det var du som var otrogen och sabbade det mellan oss, jag har inte gjort dig ett skit. Och ändå ska du fortsätta bråka när jag inte vill ha med dig att görar? Hur gammal är du egentligen, 5? Förstår inte ditt problem. 
PUSS PÅ NOSEN!


första skoldagen

Godmorgon, idag börjar jag plugget.. det är lite segt. Fast det är ändå bara upprop idag, från tre till fem. Helt cp tider. Men idag börjar jag i Nyboda idrottsklass i alla fall, det kanske blir kul =) jag kommer kanske inte hinna blogga lika mycket den här veckan för som sagt så använder jag inte laptopen hos mamma så mycket. Och ni kommer inte få nåra nya bilder heller, buäh :( glömde min såndära sladd hos pappa. kanske hämtar den nåndag i veckan men vi får se. Nu ska jag äta pizza, så nyttig som jag är. Och sen ska jag fixa naglarna. Ha det bra mina söta sötnusar!


snabbt inlägg

Hej babes, förlåt för dålig upptadering! har  haft mycket att göra =) nu ska jag springa till bussen och åka till haninge c och handla, sen ska jag därifrån åka och hämta lillebrur på hans dagis i tyresö -.- och sen hem, och ikväll har jag träning från 20-21, så kanske bloggar efter. EXTRA MYCKET PUSSAR!!
Your own,


hissar&dissar listan



killar med stil
visst älskar man killar som kan klä sig snyggt? jag hissar definitift chinos på killar! Även fast många fjortisar går runt i såna.. men visst är det snyggt? chinos&en vit kofta är ursnyggt, har sätt att många killar har såna där koftor, sjukt snygga!

regninga sega dagar
ja ni såg rätt, ibland är det hur mysigt som helst med regninga dagar, film+grönsaker&dipp+ansiktsmask= Löve

töjningar i öronen
okej nu kanske ni tänker på sånahär töjningar då öronen hänger och skit, det är bara äckligt. men jag tycker det är urballt med töjningar, men inte för stora då :o alltså ungefär 5-6 cm.

skärgården
det är så himla vackert, alltså svensk skärgård. Själv är jag uppvuxen i stockholms skärgård and i love it :)

gaybloggen
åh jag verkligen ääälskar Amir, han är så himla cool! och hans blogg är sjukt bra! brukade inte läsa den förut men nu läser jag den flera gånger om dagen. han verkar leva ett sånt nice liv och jag vill så gärna träffa honom! och paow och han är fett söta tsm! det har ju alltid varit kissie&amir o dessie&paow, men that was so oldschool. Nu är det Amir&paow som gäller!



Kissie
Hahaha! Bruden är så himla pinsam, 18+ fjortis och beter sig som att hon fortfarande är 14? Blä..
Btw, vad är kissie för jävla namn?

svennar som försöker vara blattar
alltså håll med om att det ser för j*vla fjolligt ut när helt svenska killar går runt och säger "ey jag ska kutta din mamma bre". Det har blivigt fett mycket sånt den senaste tiden, när svenskar umgås med blattar och börjar snacka som dom. Man garvar..

tomten
han finns ju inte ens? :O WTF?

vattenfast mascara
när man vill tvätta bort den, går det inte. när det regnar därimot, ja då rinner den som fan.

fattiglapp
när man är i stan och man inte har nåra pengar, då hittar man ju alltid massa snygga kläder :o och sen när man har pengar så finns dem inte kvar! hur många gånger har inte det hänt?


GODMORGON

Hey bloggen, nu har jag äntligen vaknat! Har precis ätit frukost faktiskt, vet ni vad jag åt? KINAMAT! Haha,  fast det var faktiskt rester från igår (a) eller nej jag ringde och beställde hem kinamat till frukost förstår ni..
Aja, nu ska jag packa. Ska åka till mami idag. Och snart börjar skolan igen.. Åh varför går sommarlovet så himla fort? -.-
jag vill ha soooool&väääärme året runt, vi behöver inte vinter! Usch och blä för vintern. Det enda som är bra är nyårsafton, och julafton =) resten suger. Vem vill ha kyla och slask liksom? Då kan man flytta till nordpoolen.
Vet ni en sak? Att jag hatar folk som skryter, för att få uppmärksamhet eller? Det låter så fjolligt, ba "asså igår var jag i stan med papi och han köpte typ aaaallt jag peka på, pappa betalar mihihihihi" ba lägg ner.. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Eller när folk tror att dom är så sjukt snygga, jo visst det är sjukt bra att ha bra självförtroende men hur irreterande är det inte när man går runt och snackar om det 24? Vet inte hur jag kom och tänka på det faktiskt =)
Aja, puss på lilltån. Busigt, hihi.


tankar..

hej bloggen.
Just nu har jag bara lust att skriva av mig lite, om inget speciellt egentligen.. Har bara lust att skriva, om allt och inget. Sitter och lyssnar på en uberskön gammal låt, Fast car heter den. Riktigt skön faktiskt. Alla som försökt ringa numret i mitt tidigare inlägg.. HAHA. Ja, ni fattar nog själva. Jag är på rätt konstigt humör just nu, varken glad eller ledsen. Lite mittemellan, fast jag vet inte riktigt. Känner inget speciellt. Jag brukar alltid veta hur jag mår, men inte nu. Underligt..
vet ni vad jag stör mig på? rätt mycket faktiskt.. nej men sånahär småsaker som när typ random killar på playahead skriver och ba "hej snygging, nummer?" och så har dom inga bilder? tror dom själva att dom ska få mitt nummer då? Jag säger bara dröm vidare. Och jag ger inte ut mitt nummer till folk jag inte vet vilka dom är, det har jag lärt mig att inte göra, mihi =) en annan sak jag stör mig på mycket, är att jag blivigt lurad i alla dessa år nu.. Ville om du läser det här vet du vad jag snackar om. SOLEN ÄR INTE ALLS GUL!!!! den är blå.. jag blev ytterst sårad när jag fick reda på det. Jag har ju alltid målat stora fina gula solar? och nu är alla dessa teckingar meningslösa?... Uäh. Påtal om solar, visste ni mina kära läsare att jag Paula Kahn kan flyga ett flygplan? Ukki lärde mig det när jag var liten, har flugit flygplan sen jag var 1 år. Ojuste, ni vet kanske inte vad ukki är? det betyder morfar. Fast på finska dåra. Jag har aldrig kallat honom "morfar", det låter helt weird.. Aja, han flög iaf jättemycket tills han blev sjuk. Och jag flög mycket med honom. Tyckte det var jätteroligt, att få se allting uppifrån liksom. Men det var längesen.. Saknar det, det var skönt när man lyfte från marken.. Nu för tiden vill man kunna göra så, bara flyga iväg från allt. Ojdå, nu börjar det låta som värsta poesin.. Inte meningen riktigt =) vet ni hur torr humor jag och Ville har? Sjukt alltså.. Han och jag är typ likadana, har fett konstig humor! Aja, det går inte att beskriva! Men den är verkligen skum, alltså.. Äh det är ingen idé att jag försöker förklara för er stupids..
Nu ska jag ner och ta en kvällsmacka & Oboy! Vad hade mitt liv varit utan oboy?
I N G E T
puss på arslet.



Här får ni mitt nr, ring om ni vill träffas!!!!

Ja ni hörde rätt, här är mitt nummer. Ring exakt när ni vill, men messa inte för jag kan inte svara! ringringring!
0 7 0 5 1 1 4 9 6 6


Godmorgon

Thevoice igår var sjukt nice =) ända tills det börja regna -.- då försökte vi tränga oss in på McDonalds men det var i stort sätt omöjligt, för det var väl vad alla andra hade i tanke också. Så vi gick till donken vid plattan ist där det inte var lika mycket folk fast ändå rätt fullt. Så käka vi och sen drog vi hem efter ett tag. Jag hörde att nåra hade fått typ tårgas på sig? Fattar inte riktigt men dom var tvungna att åka hem :o nån som kan berätta vad som hände exakt? Aja, Lazee och massa uppträdde ju och dom var fett bra! Ända tills nåra äckliga turkar började dansa med oss, då drog vi. Men den ena turken ville ha mitt nummer och då gav jag han dissarlinjen numret, moahaha. Undra vad han gjorde när han ringde dit! Men han kan ju inte vara så svår att hitta om jag ändrar mig och vill träffa han igen, han sa ju att han hette Mohammed och bodde i Norsborg. HAHA -.-
Just nu har jag precis vaknat, är sjukt trött.. Idag tänkte jag bara åka till tyresö c och köpa ansiktsmask och frukt så ska jag mysa hela dan och kolla på film (: nån som vill va med? Ring isf.


.

NEJ JAG SVARAR INTE NÄR FOLK RINGER FRÅN DOLT NUMMER

3 timmars sömn

Godmorgon gottfolk, igår planerade jag ju att gå och lägga mig efter jag hade skrivigt sista inlägget men.. icke. När jag la mig så började typ 10 pers smsa, men jag brydde mig inte. ett tag, sen fick jag ångest för jag kan inte somna om jag inte svarar på smsen. (jag vet hur det låter).. aja, så jag låg och sms till 5 imorse och somnade vid halv sex och vaknade klockan 9 ! Helt sjukt. Vet inte vad som har hänt med mig, jag trodde jag skule vakna vid 2-3 som jag brukar om jag inte ställer klockan. Men nu är jag iaf uppe och är inte ett dugg trött! Och vädret ser sjukt nice ut, himlen är alldeles blå och det är helt vindstilla. Ganska sjukt, igår spö regnade det och hagla! Och jag trodde liksom det var jordens undergång -.- och så ba idag är det hur fint som helst, sverige har ett bra underligt klimat... Hoppas det inte blir dåligt väder ikväll då ;) Nu ska jag välja vad jag ska ha för kläder idag, några förslag? Kyss


godnatt alla söta läsare.

Nej, nu ska jag nog göra iordning mig och sova =)
annars kommer jag aldrig komma upp 10 imorgon som planerat. Några fler som ska till Thevoice imorgon? Jag lär ju inte vara ensam. ring om du vill träffas, om du har mitt nummer förstås ;)

Sugarlips...   


SVAR FRÅN FRÅGESTUND del. 2

Fråga: Hur många använder du när du... ja du vet?
Svar: Alla 10 plus några tår. nej men omogen fråga.

Fråga: Vad har du för tröjstorlek på Gina?
Svar: Det beror på vad det är för slags tröjor, vissa vill man ju att dom ska sitta lite tajtare och vissa lite slappare. Men oftast xs eller s, det tror jag dom flesta har. Ginatricot brukar ha rätt stora storlekar.

Fråga: Tränar du mkt?
Svar: Haha.. jag tränar ju handboll och det blir rätt mycket, och i sommar har jag haft sommarträning som vi måste göra i mitt lag som jag vart liite dålig med (: höhö. Men i stort sätt ja.

Fråga: Varför noppar du dina ögonbryn så fullt? jag är ärlig nu och du sa att man fick fråga va som helst
Svar: Därför jag tycker det är snyggt med fula ögonbryn ;) varför skriver du inte vem du är? :)

Fråga: Vilka bloggar läser du?(länka) Är detta din första blogg? PUSS!
Svar: Jag läser ganska många bloggar! Oftast dessies, paulinas, amirs, kissies, kenzas och dom där. Men nu är ju desiree avstängd. tycker det är synd för det är kul att läsa hennes blogg :) jag säger inte att jag gillar henne nu men..
Men jag läser också andra småbloggar som mina vänners. Visst kan jag länka dom om du vill.
Det här är min tredje blogg =) puss på dig med

Fråga: Är du fortfarande tillsammans med Adam?
Svar: Nej

Fråga: Hur många unika besökare har du dagligen?
Svar: Haha inte så många.. Jag har ju ingen känd blogg precis. Men det varierar varje dag faktiskt. Har haft flera nu på sista tiden. Igår hade jag 289 unika besökare. Men som sagt inte många, kan lägga upp en bild på min statistik senare.

Fråga: Hej fin blogg! Ska vi följa varandra på blogglovin?
Svar: Tack! Visst, din blogg verkar intressant så why not ;)

Fråga: Hur sminkar du dej?
Svar: Med puder rouge och mascara. Ibland foundation. Kan göra ett inlägg om det :)

Fråga: och hur fixar du ditt hår?
Svar: Jag börjar alltid med att börsta igenom det noggrant eftersom det sliter jättemycket om man plattar håret när det är tovigt. Sen plattar jag det, noggrant. Det tar mellan 30-35 min att platta det spikrakt, för mig iaf. Sen brukar jag sätta lite mousse på händerna och göra lite volym i håret :)

Fråga: Äter du mkt godis, för du är jättesmal, tränar du eller vrf är du så smal?
Svar: Haha nu kommer det fram.. Jag äter faktiskt jättemycket godis. för mycket ibland, höhö. Jag är inte smalare än andra :o vet inte vad du fått det ifrån. Jag tränar handboll ganska mycket. Haha lägg av, jag är inte alls smal ;o

Fråga: hur fixar du ditt hår och smink? hur håller du dej så smal? äter du mkt?
Svar: Läs på svaren över :) jag gör inte särskilt, är inte speciellt smal :p ibland kan jag äta som en häst men oftast normala portioner :)

Fråga: *reklam*
Svar: Gäsp..

Fråga: Hur lång är du?
Svar: 174 cm

Fråga: Är du oskuld? :)
Svar: *hemligt*

Fråga: Är du nöjd med ditt utseende?
Svar: Det kan jag inte säga att jag är.. Det händer. Sen har ju alla sina dåliga dagar också.

Fråga: Vad hände mellan dig och adde?
Svar: Han var otrogen.

Fråga: hej , eh ... vad är ditt favvo plagg , eller favo outfit ? Tjänar du pengar på din blogg ? kommer du sakna gamla klassen ? hah kom inte p nåt mer .
Svar: Mitt favvoplagg är faktiskt min rosa mjukisdräkt. Visst, snygg är den ju inte men den är så mysig att ha på sköna hemmakvällar. Nej det gör jag inte, har inte tillräckligt med besökare än :) Ja det är klart jag kommer.

Fråga: varför tror du att du e någon du inte e??????????? varför e du ihop med playern adde?????????
Svar: Oj.. Här räckte det inte med ett ynka frågetecken. Jag tror inte jag är någon, har inte tänkt på det faktiskt. Tack att du drog upp det, nu har jag något att fundera över. Jag är mig själv helt enkelt. Jag är inte tsm med Adde.

Fråga: Är du nöjd med din längd? Vem tog din oskuld?
Svar: Mjo.. Det kan vara rätt tufft att vara lång men det är ganska skönt ibland :) ojoj, vem har sagt att jag inte är oskuld? :)

Fråga: ungefär hur många besökare har du varje dag?? vrf blev du målvakt i handbollen?? vad spelade du för possion inann du blev målvakt??
Svar: Jag vet inte, det är olika varje dag. Därför jag stog som målvakt en match när vår målvakt hade skadat sig och ingen ville ställa upp, och då märkte man att jag var duktig :) jag var linje.

Fråga: Vad hände mellan dig och Adde? Vad har han gjort? Puss
Svar: Han hade vart otrogen flera gånger, kom det fram. Sen i efterhand har han kallat mig för massa saker. Han är en idiot helt enkelt och jag är glad att jag insåg det. Pusspuss!

Fråga: Kommer du och adde bli tsm igen som vanligt eller är det verkligen slut nu? <3
Svar: Nej, aldrig i livet. Den här gången menar jag det verkligen. Aldrig att jag kommer förlåta honom.

Fråga: Vem har du känslor för sista frågan baby:D<333333
Svar: Det tänker jag tyvärr inte skriva i bloggen :)

Fråga: Hur länge har du sparat ditt hår?
Svar: Sparat och sparat.. Jag kallar det mer nog för "vägrat gått till frisören dom sista 12 månaderna för att dom dumma jävlarna alltid klipper för långt"

Fråga: Har du några syskon? Hur många/gamla?
Svar: Jag har 2 syskon, en lillebror som är snart 5 och en storesyster som snart är 17.

Fråga: Varför leker du wb stor bloggare!?
Svar: Varför leker du tuff när du inte vågar lägga ut ditt namn och stå för din åsikt? ;)
nej men ärligt, jag leker ingenting. Lite underligt.. Varför tror du det? :)


Sådär! Nu är alla frågor besvarade och jag hoppas ni fick bra svar! Tack för alla frågor, Keep reading!


SVAR FRÅN FÅGESTUNDEN del. 1

Fråga: Har du stora bröst?
Svar: Det var en löjlig fråga, som jag inte ens tänker svara på =)

Fråga: Hatar du ditt ex?
Svar: Det är komplicerat, han var ju otrogen mot mig så ja, ibland gör jag det.

Fråga: Är jag söt?
Svar: Jättesöt! Nej men jag har ingen aning om vem du är ;)

Fråga: Varför svarar du inte?
Svar: För att jag skulle svara idag pucko.

Fråga: Oskuld?
Svar: För personligt, du får gissa ;)

Fråga: Vilken hårfärg är din ursprungliga?
Svar: Hm.. svårt att svara på. Jag föddes svarthårig men när jag kom upp i 2-3 årsålden var jag blond.

Fråga: Visst e zeell@ fett söt?
Svar: Jo han är jättesöt..

Fråga: Gillar du mig? Jag menar om jag har en ärlig chans överhuvudtaget?
Svar: Maybe baby.

Fråga: Har du färglinser eller är dina ögon så blåa?
Svar: Nej jag använder inte färglinser, däremot har jag funderat på att köpa bruna färglinser för skojs skull :)

Fråga: Hur lång är du?
Svar: Tillräckligt.. Nej men jag är väldigt lång. 1,74 ungefär.

Fråga: Vart handlar du dina kläder? Superfin blogg :)
Svar: På olika ställen, mycket på Gina som dom flesta gör. Och på BikBok, VILA & SALT handlar jag mycket.
Tack så mycket, fortsätt läsa ;)

Fråga: Har du strumpor på dig?
Svar: Nej Viktor, det har jag inte.

Fråga: Vad ska du göra idag? Vill du bli tsm? Hah skoja.
Svar: Jag ska dra in till kungträdgården på UNG08 fast jag håller på o bli förkyld och har jätteont i halsen så jag får se hur det blir med de. Nä :)

Fråga: ääälskar dit hår, skitfint =)
använder du nån speciell inpackning? har du förlängningar? vad använder du för fondation? du ser ut att ha fin hy.
Svar: Haha tack!
Jag använder GLISS hårinpckning för slitet hår. Nej jag har inte hårförlängingar :) jag använder en foundation från NIVEA som heter Ideal Finish. Jag har inte finare hy än nån annan, men tack :)

Fråga: Skit fin blogg och du är :) Favorit färg ?

Jag ÄLSKAR LEOPARD SKITMYCKET ! älskar du det lika mycket osm jag ?
Bästa med att blogga ? =)
det var mina, puss !

Svar: Tack! Just nu är det ljusrosa och turkos :)
Haha då har vi något gemensamt! Jag antar det då!
Det bästa med att blogga är att man får skriva av sig lite, och dela med sig om sina åsikter och tankar :)

Fråga: Vad har du för bröststorlek?
Svar: U really like to know that aren't you?

Fråga: Har du fin navel?
Svar: Rolig fråga, haha jag vet inte. Den ser normal ut :) hoppas jag..

Fråga: Har du känslor för någon?
Svar: Ja..

Fråga: Gillar du snaggade?
Svar: Självklart! Tycker det är skitsnyggt på killar på sommaren, fast i försig passar inte alla i det.

Fråga: Vad hände mellan dig och adde bby?
Svar: Jag fick reda på att han hade varit otrogen mot mig och så kallade han mig för saker, där tog det slut.

Fråga: Vad ska göras ikväll/imorgon?
Svar: Ikväll tänkte jag bara mysa med en film och lite godis.. Och imorgon ska jag till thevoice och träffa jonte =)

Fråga: Vilken bhstorlek?
Svar: Sjukt vad alla är besatta av att få veta det? det är fortfarande *hemligt*


Jag fortsätter svara på frågor senare,
NU är frågestunden avslutad.

FRÅGESTUNDEN FORTSÄTTER

Jag fortsätter med frågestunden tills imorgon då jag svarar på frågorna. Men så i vet, jag svarar inte på oseriösa eller för personliga frågor.

Fortsätt fråga saker i inlägget under.

Usch.. jag känner mig verkligen inte bra. Jag är sjukt trött och har ont i halsen.. Vill bara lägga mig och sova. Det regnar ute ser jag nu, och oskar :O läskigt.. jag är ensam hemma också, hatar det. Det känns som nån typ psykisk sjuk mördare ska hoppa fram och knivhugga mig. När som helst.. Får sluta kolla så mycket på skräckfilmer.
Åh jag känner mig så deprimerad, ingenting känns bra just nu..
Nu ska jag i alla fall ner och göra varm choklad åt mig själv, det brukar hjälpa mot halsont.
Fortsätt fråga saker i inlägget under! Svarar på allt ikväll när jag kommer hem. Ciao.. ♥

 

FRÅGESTUND




Svarar på frågorna ikväll.

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD

varsågod

Nu kör jag igång med frågestund! Fråga vad du vill i nästa inlägg ;D

godmorgon?

Igår drog jag till ung08 med christopher, vickan & amanda. Efteråt mötte jag min familj och vi åt på en restaurang min pappa ägt förut. Kom inte hem förrens efter tolv. orkade inte blogga då för jag var fett trött =) idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske dra till ung igen om jag inte får bättre för mig. Och nej jag och adde är inte tsm längre. Nu ska jag käka frulle, C ya!
 


föralltid älskling



du är en jävla lögnare


mot kungsträdgården

Drar till ung08 nu, sen ska jag käka middag i stan så kommer hem senare ikväll. Ring om du vill träffas.
har du inte mitt nummer? synd

DJTIËSTO

Tiesto är en av mina favorit DJs, han gör så grymt bra mixer! Asskön musik =)



 



kris

jag är sjukt sugen på godis just nu! så jag tänkte gå och köpa, men jag har inga pengar löst alls just nu! Dom sista småpengarna jag hade gav jag till en fattig kille som stod och tiggde pengar på stan igår. Det var typ 30 spenn -.- bäst för han att han använde pengarna till nåt bra, säkert sprit men.. Så jag har gått runt i heela huset och letat typ på golvet och överallt efter småpengar! Känner mig som en jävla fattiglapp.. Jag har iaf lyckats samlat ihop 5,50 :D wie..


I wan't money...

RAABAN OCH RECCA

Hittade den här videon på http://typevelina.blogg.se/ . Dom är hur sköna som helst :D



090811

Hej bloggen, vaknade jättetidigt idag med. Jag måste vänja mig tills skolan börjar, haha. Idag fyller min mormor år, så vi ska fira henne, så jag kanske inte hinner till 08 idag. Vi får se. Är inte på så jättebra humör nu för jag fick nyss reda på en sak av en tjej. Som jag tyvärr inte kommer skriva i bloggen förrens jag vet om det är sant. Men jag är iaf jättebesviken på en person just nu. Hoppas verkligen inte det är sant, för hans skull. Och min...


föralltid älskling


UNG08 & THEVOICE

Imorgon börjar UNG08. Ska åka dit =) och snart är det TheVoice också, det här året ska jag stå längst fram sådeså! Promoe, Crossfire, Darin och massa andra ska ju uppträda. Det får man inte missa =) ser fram emot det. Nåra fler som ska dit? PUSS
 

Hm..

Kan ni tänka er att jag en gång varit blond? Jag var faktiskt det när jag var liten! Jag undrar hur jag skulle se ut i det nu? Har viljat prova att färga det blont men vågar inte riskera att det blir fult, kan inte tänka mig själv med blont hår så det kanske skulle se konstigt ut? Jag har ju ändå blåa ögon.. Fast mörka ögonbryn, hum...                                                                 


Day 'n' night

Hej mina älsklingar!
Nu är jag hemma från stan igen, jag och Christopher gjorde inget speciellt. Hängde på plattan som vanligt ;D driver -.-
 vi käkade på tacobar och gick i butiker och så. Sen träffa vi Adam & Jonte lite snabbt. Sen drog jag hem. Nu ska jag äta middag, kycklig & sallad =) skriver senare, pease!

 


12.30

Nu sticker jag till stan för att möta Christopher, Ciao

  

tidigt

Godmorgon alla morgonpigga människor!
själv hatar jag tidiga mornar men jag var tvungen att gå upp och göra min sommarträning -.-
Idag ska jag till stan och träffa Christopher, vet inte vad vi ska göra än.
Sen när Adam kommer hem från kryssningen ska jag träffa honom, vet inte vilken tid det blir just nu. Saknar honom redan!



super

 

                                   




(klicka på bilderna)


facebook vs playahead?

NU TILL DEN STORA FRÅGAN....




och på det svarar jag: playahead! tyck vad ni vill nu, men glöm inte att det här är min blogg, mina åsikter, och det är vad jag tycker =) playahead är inte ett dugg överskattad enligt mig, men facebook använder jag ju också, bara inte lika mycket. Jag tänker aldrig svika playahead, det är ju mitt liv?
Inte riktigt va.. Men jag kommer nog stå fast vid pa ett tag till =)


lalala

- yes I can see her, cause every girl in here wanna be her. Oh shes un diva. I feel the same and I wanna meet her.


inge mera paus

Okej nu lägger jag ner det här med bloggpaus, kan inte hålla mig ifrån bloggen längre =)
Här kommer lite nya bilder på mig:


David Guetta Feat. Akon - Sexy Bitch

Jag har fått en ny favorit låt! Den är sjukt skön.Trodde aldrig att dom kunde göra en mix med Guetta & Akon så bra =)


bloggpaus

                              

SVAR: Nej jag har inte slutat blogga, jag har bara tagit en paus från bloggandet ett tag. Ledsen att jag missat att säga det. Men få inte panik nu, jag börjar snart igen! Men nu när jag ändå håller på o skriver kan ni ju gott få veta lite saker som har hänt under den här tiden jag inte bloggat!

 jag har fyllt år

  jag har färgat håret

  jag har fått maaassa pengar, mwaha

  jag har slått mitt rekord i att må dåligt under "lingonveckan"

  jag har köpt massor av nya kläder! Som ni ska få se senare

  jag har blivigt superkär

  och en "hemlig" grej till, som är för hemlig för att skrivas här!


RSS 2.0